Hebký balzám s bambuckým (shea) a kakaovým máslem je ovoněn přírodní vanilkou, která mu propůjčuje svoji okouzlující a zároveň teplou vůni.
Podrobný popis >
Použití a ingredience>
Krém neobsahuje vodu a tím zaručuje, že je skutečně koncentrovanou péčí, která hladí a hýčká vše, čeho se dotkne - a to vše zcela bez použití jakýchkoliv konzervantů.
Typ pleti: Normální, suchá a citlivá pleť
Vůně: Sladká, hluboká vůně pravé vanilky. Spolu s použitým kakaovým máslem vytváří v krému jemnou vůni bílé čokolády, domova a dětství.
Pokud hledáte krém, který bude nejen dokonale pečovat o pleť, ale také působit na všechny smysly díky svojí okouzlující vůni, jistě vás zaujme tento přírodní balzám vynikající hebkou texturou s vůní vanilky a kakaového másla.
Skladování: Skladujte při teplotě do +25 °C (přirozenou vlastností použitých rostlinných másel a olejů je, že se při velmi vysokých teplotách stávají tekutými – pokud by s vámi krém cestoval do teplých krajin a stal by se tekutým, nemá to žádný vliv na kvalitu – buď ho můžete dát ztuhnout do chladu (např. lednice) nebo ho můžete používat v tekuté podobě jako pečující „olej").
Použití
Použití: Stačí použít skutečně malé množství. Krém nanášejte ideálně na navlhčenou pleť (např. po ošetření obličeje pleťovou vodou nebo omytí), tato aplikace zajistí dokonalé vstřebání do pokožky. Ta se v případě použití optimálního množství krému neleskne, naopak je hebká a příjemná na dotek.
Spotřebujte: do 6 měsíců od otevření
Ingredience
Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandlový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jader), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo), Tocopheryl Acetate (vitamin E), Alcohol (bio líh), Vanilla Planifolia Bean Extract (pravá vanilka)
Pokud vás zaujala přítomnost lihu, tak se možná ptáte, proč se v krému nachází: jestli jste někdy vyškrabávali dužinu z vanilkového lusku, víte, že je nepoddajná, mazlavá a lepkavá. To platí i pro vanilku použitou v této receptuře. Aby se krém dal touto přírodní vanilkou ovonět, je třeba ji rozpustit v lihu. Použitý líh je v biokvalitě a v krému je ho opravdu málo (tak málo, že by ho vaše kuchyňská váha ani nedokázala navážit), proto se ho nemusíte bát!)